ik

Nadia Troeman.
Visual Communication sprinkled with Storytelling

Uw idee van concept naar ontwerp

Mensen, kleuren en cultuur spreken enorm tot mijn verbeelding. Dat komt omdat ik van jongs af aan in verschillende landen heb gewoond en later gewerkt heb. De steden maakten op mij een diepe indruk, met hun bonte verzameling van invloeden. Ik houd van steden en hun verhalen, de continuïteit en de dynamiek fascineert mij en deze kleurrijke veelzijdigheid probeer ik in mijn projecten te verwerken.

Mijn werkwijze creëert de balans tussen creativiteit en effectiviteit.

Werkwijze. Neem gerust contact op.
In een paar stappen kijk ik met plezier naar uw werk en kunnen we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Samen gaan we op zoek naar uw specifieke wensen. Met de mooiste middelen geef ik uw boodschap vorm. We maken een duidelijke planning en kiezen de geschikte uitingsvormen. Waar nodig werken we samen met creatieven uit andere disciplines, everything to get the job well done.

Buitenland.
Ik heb de mogelijkheid gehad om in het buitenland te werken. Kortstondige internationale projecten is een passie die ik nog steeds ambieer.

At your service.
Nadia Troeman, geboren te Brunei, 1982. Bachelor Grafisch Ontwerp, Willem de Kooning Academie te Rotterdam, 2007. Master of Arts, 2009 te Londen.